Päivätiedote perjantai 13.7.2018

“Iloon, rauhaan ja vapauteen” -Reisjärvellä vietetään lämpimiä ja levollisia seuroja

Perjantain tiedotustilaisuudessa päätoimikunnan puheenjohtaja Janne Isomaa kertoi, että jo aattoseurojen aikana hän on saanut jälleen kokea, miksi valmistelutyötä on tehty. Isomaa iloitsi siitä, että tätä työtä tehdessä voi olla lähellä evankeliumia.

Reisjärven opistoseurojen “Iloon, rauhaan ja vapauteen”- teema oli myös perjantai-illan puheenvuoron aiheena. Puheen pitäjä Arto Tölli totesi aamun tiedotustilaisuudessa, että parasta, mitä ihminen voi kokea, on saada uskoa omat synnit anteeksi.

Turvallisuustoimikunnan puheenjohtaja Tero Sikala muistutti käytännön asioista, että on tärkeä huomioida helteisen sään aiheuttama nestetarve. Hän kertoi, että pullovettä on tilattu kaksinkertainen määrä. Sikala kertoi myös, että hyvät säät vaikuttavat päiväkävijöiden määrään ja siihen on varauduttu pysäköintialueiden määrää lisäämällä.

2018-07-14T18:03:07+00:00