Opistotyön tulevaisuus näyttää valoisalta. Tulevien vuosien opistolaisille sekä lyhytkurssilaisille rakennetaan uusia tiloja. Opiston pihamaalle kohoaa kaksi uutta asuntolaa, joiden on määrä tulla käyttöön elokuussa 2023. Uudet asuntolat korvaavat Orpolan ja Jussilan käytöstä poistuvat majoitustilat. Pääset tutustumaan uusiin tiloihin esimerkiksi lyhytkursseilla.

 

Työmaa-alueelle meneminen on kielletty. Pahoittelemme työmaa-alueesta seuravieraille mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Opiston tiloja ja aluetta kehitetään jatkuvasti. Syksyllä 2021 opiston alueelle valmistui uusi, kiinteä sakastirakennus. Lisäksi opistoseura-alueen peltoja on kunnostettu ja siten käytössä on nyt enemmän ja parempia majoitusalueita.

 

Uusien asuntoloiden rakentamista rahoitetaan mm. opistoseurojen aikana kerätyillä varoilla. Lahjoittamiseen on useita tapoja, katso lisää: https://www.rkropisto.fi/opisto/tue-opistotyota/