Seuravieraille

/Seuravieraille
Seuravieraille 2018-06-19T12:44:06+00:00

Tervetuloa Reisjärven opistoseuroihin 13.–15.7.2018

Seurojen tunnuslause on ”Iloon, rauhaan ja vapauteen”.  Seuratunnus ei ole sellaisenaan suoraan Raamatussa, mutta se kuvaa uskomisen iloa ja armahdetun syntisen ihmisen kokemusta Jumalan armosta ja rakkaudesta. Siinä yhdistyy Galatalaiskirjeen viidennestä luvusta sanoma syntien anteeksiantamuksesta, ”vapauteen Kristus meidät vapahti” sekä toisen Johanneksen kirjeen kahdennestatoista jakeesta Paavalin toive kohdata toisia Jumalan lapsia ”Silloin ilomme on täydellinen”. Vaikka seurasanoman äärelle voi pysähtyä myös erilaisten viestimien välityksellä, kuten Paavali viittaa kirjeiden lähettämiseen, yhdelle koolle kokoontuminen ja kasvokkain kohtaaminen antaa enemmän.

Opistoseuroihin kutsutaan kaikkia virvoittumaan elävän evankeliumin sanoman ja syntien anteeksiantamuksen äärelle, sekä tapaamaan matkaystäviä. Kaikki seuravieraat ovat sydämellisesti tervetulleita!

Seuramerkin on toteuttanut Pekka Peuraniemi yhdessä Ville Jokitalon kanssa. Siihen on kuvattu seuratunnuksen sanomaa symboloivia elementtejä.

Seurapuheet tulkataan englanniksi perjantaista alkaen. Osa puheista tulkataan viittomakielelle. Myös kirjoitustulkkauksen järjestämistä kokeillaan.

Seurajärjestelyihin tarvitaan runsaasti talkootyövuoroja. Järjestelyvastuussa tänä vuonna ovat Haapajärven, Kajaanin, Kestilän, Kivijärven, Kärsämäen, Pihtiputaan, Pulkkilan, Pyhäjoen, Pyhäjärven, Pyhännän ja Vihannin rauhanyhdistykset. Työvoimatoimikunta toivoo, että seurat saadaan järjestettyä ja työvoimaa saadaan riittävästi. Työvuoroja voi varata järjestävien rauhanyhdistysten työvoima-asiamiehiltä tai suoraan työvoimatoimikunnalta.

Kiitos sinulle jo etukäteen vastuun kantamisesta omalta osaltasi ja osallistumisesta Opistoseurojen järjestämiseen.