Seurakenttä avataan seuravieraille torstaina 1.8.2024 klo 12:00.

Huonemajoitus opistolla

Huonemajoitusta ei valitettavasti ole enää varattavissa vuoden 2024 opistoseuroihin.

Sähköpaikat

Sähköpaikka-alue on varattu niille seuravieraille, jotka sairautensa vuoksi välttämättä tarvitsevat verkkovirtakäyttöistä hoito-, lääkintä- tai muuta apulaitetta.
Muiden sähkölaitteiden käyttö on kielletty.

Sähköisen lääkintälaitteen käyttö onnistuu usein myös akkujen avulla, ja sitä suositellaan ensisijaiseksi ratkaisuksi sähköpaikan sijaan. Sairauden hoitoon tarkoitettuja laitteita ja apuvälineitä voi ladata niille tarkoitetussa latauspisteessä seurakentällä. Opistoseurajärjestäjät pyytävät selvittämään etukäteen, voiko lääkintälaitetta käyttää esimerkiksi lisäakkuun tai auton akkuun erikseen hankittavan invertterin avulla.

Hakemuksen sähköpaikasta voi tehdä verkkolomakkeella: Täytä lomake tästä
Lisätietoja numerosta puh. 040 1594111.

Kenttämaksut

Opistoseura-alueen kunnostustöitä katetaan kenttämaksulla. Mikäli et ole hoitanut maksua netin kautta, voit maksaa majoitustoimistossa, MobilePay:llä numeroon 45396 tai kiertäville kenttämaksun kerääjille. Laita maksukuitti näkyville esimerkiksi auton tuulilasiin tai telttakankaaseen.

*Mikäli asuntovaunuun tai -autoon lisätään etuteltta tai viereen pikkuteltta, veloitetaan perhemaksu. P-alueelle pysäköinnistä voit maksaa vapaaehtoisen 5 euron pysäköintimaksun majoitustoimistoon.

 Maksu
Tonttimaksu60 €
Asuntolinja-auto90 €
Auto ja teltta40 €
Teltta25 €
Maksa kenttämaksu