Opistoseurat ja sen visuaalinen ilme suunnitellaan vuosittain vaihtuvan tunnuslauseen pohjalta. ”Sinun sanasi on totuus” (Joh. 17:17), kuuluu Reisjärven tämän vuoden opistoseurojen tunnuslause. Seuramerkin suunnittelijaa Aarne Häröä mietitytti suunnitteluvaiheessa, miten piirretään totuus.

– Jumalan sanaa voi kuvata Raamatulla, mutta koska Raamattu yksin ei pyhitä, tarvitaan Pyhän Hengen voimalla saarnattua evankeliumia.

Lopulliseen tunnukseen valikoitui Pyhän Hengen evankeliumia kuvaava kyyhkyn muoto, joka esiintyy myös Reisjärven opiston tunnuksessa. Lintu tuo terveisiä, tuoreen lehden merkkinä uskon elämästä. 

Seuramerkin ja ohjelmalehtisen ostamalla voi tukea opistotyötä.

 

Puhujankoroke

Uusi puhujankoroke ja seuratunnus

Vuosittain järjestettävät opistoseurat vaativat myös muunlaista suunnittelua. Viime vuosina opistojen alueita ja järjestelyjä on kehitetty. Reisjärven opistolle on rakennettu viimeisimpinä uudistuksina muun muassa kiinteä sakasti sekä uusi puhujankoroke. 

– Idea lähti siitä, kun ensin päätettiin tehdä kiinteä sakasti, niin mietittiin, voitaisiinko tehdä sellainen puhujankoroke, joka talven ajan varastoitaisiin sakastissa, niin ettei sitä koskaan tarvitsisi purkaa eikä kasata, kertoo Heikki Vinkki, Reisjärven opistoseurojen kenttätoimikunnan puheenjohtaja.

Lue lisää seuramerkin suunnittelusta täältä ja puhujankorokkeesta tulevan viikon Päivämies-lehdestä.