Seurat ovat käynnistyneet turvallisuusnäkökulmasta hyvin. Turvallisuustoimikunta kehottaa kuitenkin seuravieraita huomioimaan muutaman asian.

 

Sääennusteen mukaan seura-alueelle saattaa iltapäivällä saapua ukkoskuuro ja tuulenvoimakkuus voi yltyä. Seuravieraita kehotetaan huolehtimaan jo etukäteen teltan ovien sulkemisista sekä telttojen, etutelttojen ja katosten kiinnityksistä. Irtotavarat kuten puutarhakalusteet on hyvä siirtää vaunujen tai autojen alle.

 

Seura-alueen reunamilla on hyvät päiväparkkialueet. Päiväkävijöiden toivotaan sijoittavan autonsa niille, eikä tuttujen tonttien liepeille, jotta turvaväylät säilyvät avoimina. Majoitustonteilla tulisi vaunun tai teltan ohella olla vain se auto, joka tontille kuuluu.

 

Vanhempia pyydetään huolehtimaan, että ala-ikäiset lapset ja nuoret eivät jää yöksi seura-alueelle ilman huoltajaa.