Reisjärven opistoseurat alkoivat torstaina aattoseuroilla ja päättyivät sunnuntaina päätösseuroihin. Tunnuslauseena oli Psalmin sanat: “Polvesta polveen pysyy totuutesi”. Seuratunnuksen sanoma kuului seurojen seurapuheissa ja puheenvuoroissa. Se välittyi myös Kesäseuraradion ja muiden viestimien välityksellä. Lauantaina oli ehtoollismessu, jolloin ehtoollisella kävi  4200 seuravierasta.  

Seuroissa otettiin käyttöön uutta  majoitusaluetta ja laajennuksen ansiosta myös kaikki päiväparkkipaikat löytyivät seura-alueelta. Majoitusalueen kalustomäärä nousi edellisestä vuodesta ja myös päiväkävijöitä oli edellisvuotta enemmän. Seura-alueen laajennus mahdollistaa tulevina vuosina myös väkimäärän kasvun.

Seura-alueen väkimäärän laskentaa tehdään kalustolaskennan perusteella. Tänä vuonna tehtiin lisäksi otantalaskenta noin 500 majoitusyksiköstä, joka on noin 30 prosenttia koko kaluston määrästä. Opistonuoret kiersivät tekemässä tätä laskentaa majoitusalueilla. Sen perusteella laskentatapaa on päivitetty ja se ei ole vielä vertailukelpoinen edellisten vuosien laskelmiin. 

Jos Jumala suo, kesän 2025 opistoseurat järjestetään 1. – 3.8.2025. Olet sinne lämpimästi tervetullut!