Seurakenttä avataan seuravieraille torstaina 4.8.2022 klo 12:00.

Yhteismajoitus

Yhteismajoituksessa on tilaa. Yhteismajoituksen hinta 8 € / hlö / yö tai 15 € / hlö / 2 yötä (suihku ei sisälly hintaan, “kenttäsuihku” käytettävissä).  Yhteismajoitus ei vaadi ennakkovarausta, majoitus varataan paikanpäältä majoitustoimistosta.

Yksityismajoitus opistolla

Yksityismajoitusta ei valitettavasti ole enää varattavissa vuoden 2022 seuroihin.

Yksityishenkilöiden majoituskohteet

Osa kauempaa tulevista seuravieraista haluaa majoittua muualla kuin seura-alueella. Majoitustoimikunta ei välitä yksityismajoitusta. Yksityismajoitusta pyydetään hoitamaan esimerkiksi torin ja airbnb:n kautta.

Kenttämaksut

Opistoseura-alueen kunnostustöitä katetaan kenttämaksulla. Mikäli et ole hoitanut maksua netin kautta, voit maksaa majoitustoimistossa tai kiertäville kenttämaksun kerääjille. Laita maksukuitti näkyville esimerkiksi auton tuulilasiin tai telttakankaaseen.

*Mikäli asuntovaunuun tai -autoon lisätään etuteltta tai viereen pikkuteltta, veloitetaan perhemaksu. P-alueelle pysäköinnistä voit maksaa vapaaehtoisen 5 euron pysäköintimaksun majoitustoimistoon.

Maksa kenttämaksu
 SEUROISSA
Auto ja asuntovaunu*40 €
Asuntoauto*40 €
Auto ja teltta30 €
Teltta20 €
Perhemaksu55 €
Yhteismajoitus8 € / yö,
15 € / 2 yötä

Sähköpaikat

Sähköpaikka-alue on varattu niille seuravieraille, jotka sairautensa vuoksi välttämättä tarvitsevat verkkovirtakäyttöistä hoito-, lääkintä- tai muuta apulaitetta.

Uniapneaan laitehoitoa tarvitsevia pyydetään hankkimaan akkukäyttöinen laite opistoseuroihin.

Uniapnean voimakkaan yleistymisen vuoksi siihen laitehoitoa tarvitsevia pyydetään käyttämään opistoseuroissa ensisijaisesti omalla akulla toimivia lääkinnällisiä apulaitteita, jotta sähköpaikat riittävät niitä välttämättä tarvitseville.

Uniapneaan laitehoitoa tarvitsevia pyydetään selvittämään etukäteen, voiko lääkintälaitetta käyttää esimerkiksi lisäakkuun tai auton akkuun erikseen hankittavan invertterin avulla. Omasta terveyskeskuksesta voi myös kysyä mahdollisuutta saada akkukäyttöistä lääkintälaitetta käyttöön.

Opistoseurojen sähköpaikat tulevat hakuun myöhemmin keväällä. Sitä tarvitseville kerrotaan hakuohjeet opistoseurojen verkkosivuilla ja Päivämies-lehdessä.